Anna-Märtas Hårdesign

Nytillskott på salongen!

Vi är så glada! Nu har vår trainee Moa börjat hos oss. Hon har gått tre år på frisörskolan på Dragon och gör nu sitt fjärde lärlingsår hos oss. Varmt välkommen att boka din tid!

Anna-Märtas Hårdesign
090- 77 51 76

Vill du bli en av oss?

Din roll som frisör

Din roll som frisör hos oss innebär ett individuellt och professionellt arbete med kunder men vi ser även att det är viktigt att kunna arbeta som ett team. Du skall även följa de mål och inriktningar som salongen står för.

Din bakgrund

Vi söker efter en frisör med erfarenhet inom yrket och att du har gymnasial utbildning från frisörskolan med ett godkänt gesällbrev. Har du även annan fördjupning eller utbildning inom färg, klipptekniker eller andra moment inom yrket är det givetvis meriterande.

Dina egenskaper

Till dina viktigaste egenskaper hör god känsla för personlig service och förmågan att kunna läsa kunden när det gäller dess behov och önskemål och alltid sätta kunden i fokus. Vi ser det viktigt med ett gott samarbete oss kollegor emellan, samt att du har ett genuint intresse för ditt yrke, där du ständigt söker förnyelse.

Vi kan erbjuda dig

En anställning i ett expansivt företag med en tydlig målinriktning. Möjligheter till personlig utveckling genom kurser som anpassas efter dina behov. Ett arbetsklimat i en lugn miljö. Anställning enligt kollektivavtal.

Låter detta intressant ?

Vill du bli en av oss? Tveka inte att komma in med ditt CV eller alternativt skicka via mail: info@annamartas.se Har du ytterligare frågor eller funderingar går det bra att ringa oss på salongen, fråga efter Charlotte eller Evelina. Telnr: 090-77 51 76

Boka online

Obs!
Avbokning endast via telefon.