Anna-Märtas Hårdesign

Viktig information!

Vi slopar avbokningskravet på 24h, viktigast är att vi & ni är friska och krya när du besöker oss! Vi jobbar såklart väldigt noga med hygienen på salongen och har infört massor av nya rutiner, men känner du dig minsta tveksam inför ditt besök hos oss tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer exakt om hur ett besök hos oss ser ut idag! Dessutom kan vi i viss mån erbjuda tider där det är färre kunder på salongen! Under en tid framöver kommer även våra öppettider att variera, så svarar vi inte på telefon kan du alltid maila till info@annamartas.se  Hoppas vi ses  / mvh Vi på Anna-Märtas

Anna-Märtas Hårdesign
090- 77 51 76

Du är fantastisk.

Fråga oss, vi vet.

Visst, det låter som en schablon, men ingen människa och ingen klippning är den andra lik. Varje frisyr eller färgning utmanar vårt stående mål: att låta det levande materialet, ditt hår, forma vårt arbete och inte tvärt om och att locka fram det vackraste du har - din personlighet. 

Det är förstås inte lätt, och vi siktar högt när det gäller hantverksskicklighet och teknik, kunnande som får din frisyr att se följsam och avspänd ut - som den naturligaste saken i världen. Framförallt välkomnar vi dina frågor och önskemål. En bra dialog ger alltid inspiration till ett professionellt resultat.

Kontakta oss om du söker en bra klippning i Umeå.

Boka online

Obs!
Avbokning endast via telefon.