Anna-Märtas Hårdesign

Nyheter!

Kèrastase Paris

Vi har tagit in en ny produktserie, kom in och låt dig bli inspirerad!

Här finns nått för alla hårtyper!

Anna-Märtas Hårdesign
090- 77 51 76

Du är fantastisk.

Fråga oss, vi vet.

Visst, det låter som en schablon, men ingen människa och ingen klippning är den andra lik. Varje frisyr eller färgning utmanar vårt stående mål: att låta det levande materialet, ditt hår, forma vårt arbete och inte tvärt om och att locka fram det vackraste du har - din personlighet. 

Det är förstås inte lätt, och vi siktar högt när det gäller hantverksskicklighet och teknik, kunnande som får din frisyr att se följsam och avspänd ut - som den naturligaste saken i världen. Framförallt välkomnar vi dina frågor och önskemål. En bra dialog ger alltid inspiration till ett professionellt resultat.

Kontakta oss om du söker en bra klippning i Umeå.

Johan

Med riktigt korta sidor får Johan attityd och den inklippta benan som en extra detalj i en annars klassisk frisyr är pricken över i:et.

Vivianne

Denna mjukt klippta frisyr med längder som förstärker Viviannes fina ansiktsform, är stilfull och tidlös. Passar perfekt till fina hår och är dynamisk i stylingväg.

Peter

Peter vill ha en frisyr som han lätt kan ändra om beroende på om han ska sitta en dag på kontoret eller ta en tur med längdskidorna.Har valt att lämna längder och klippt ur hans tjocka hår rejält så att frisyren håller i ur och skur.

Linnéa

Linnéa är en tjej med koll på trender och är inte rädd för att prova nya stilar. Hennes långa längder har färgats i en modern teknik med mörkare botten och ljusare toppar, (sk. ombre) färgnyanserna går att variera utifrån önskemål. Håret har lockats till ett härligt, naturligt svall med hjälp av en kon formad locktång.

Sandra

"Bohemian Chic" är en väldigt passande beskrivning av Sandra. Frisyren ska kännas naturlig, samt klassisk och tidlös. Mjuka färger möter mjuka men ändå distinkta former i klippningen. I och med den långa luggen kan Sandra välja om hon känner för att dra håret från ansiktet, kanske en varm sommardag.

Sofie

Sofie är en glad, social och sportig tjej med många intressen allt från utförsåkning och fjäll till inredning. Är trendmedveten och inte rädd för att testa nya frisyrer. Sofie har mycket hår som är klippt i en frisyr som kan variera, passar såväl i fjäll som i stadsmiljö.

Boka online

Obs!
Avbokning endast via telefon.